Siirry sisältöön

Digitaalinen sivistys – kolme näkökulmaa! Tule kuuntelemaan puheenvuoroja, jotka järjestetään Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssin AREENA-salissa 6.10.2022 klo 17.15–18.00.

Tanssija, pop-tähti ja sosiaalisessa mediassa Suomen seuratuin Joalin Loukamaa, hakkeri ja johtava tietoturva-asiantuntija Benjamin Särkkä ja Aku Ankan päätoimittaja Aki Hyyppä keskustelevat omista näkökulmistaan siitä, millaista digitaalista osaamista lapset ja nuoret tänä päivänä tarvitsevat.   

Digitaalisen osaamisen, tieto-ja viestintäteknologisen osaamisen, medialukutaidon ja ohjelmointiosaamisen kuvauksia sekä opettajan työn tueksi julkaistuja oppaita, mallinnuksia ja muuta materiaalia esitellään myös Opetushallituksen osastolla 302 ja Kansallisen audiovisuaalisen instituutin osastolla A4. Tule juttelemaan! 

Ilmoittautuminen ITK-konferenssiin on nyt käynnissä. Löydät lisää tietoa tapahtuman sivuilta.

Uudet lukutaidot -päivä 5.10.2022

Digikilta järjestää Uudet lukutaidot -päivän ITK-konferenssin yhteydessä Hämeenlinnan Aulangolla 5.10.2022 jatkumona tutulle tutoropettajapäivälle. Päivän aikana kuullaan ja keskustellaan oppilaan digiosaamisesta ja suunnitelmista, joilla digiosaamista edistetään. Tavoitteena on hyvien toimintatapojen ja ratkaisujen esittely ja jakaminen – opettajalta opettajalle. Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

Uudet lukutaidot -päivä on Opetushallituksen rahoittaman Digikilta-verkoston tapahtuma.